Коли ви вже вибрали камінну топку або зважилися на відкритий камін та затвердили дизайн проект із розташуванням та облицюванням. І здавалося, що найскладніший етап пройдено, залишається головне завдання – це відведення продуктів горіння. Адже безпека вашого життя, здоров'я та безпека вашого житла залежить від якості відведення димових газів, простіше кажучи від якості димоходу.

Найпоширенішими варіантами є димарі виготовлені з: цегли, кераміки та нержавіючої сталі.

Цегляні димарі виглядають дуже привабливо, але надто не дуже практичні. Димовий канал за короткий час забивається сажею, що потребує частого чищення. Існує ймовірність руйнування цегляного димоходу при дії високих температур та сірчистих відкладень. Для поліпшення роботи цегляного димоходу виробляють санацію, гільзування або футерування, полімерами, керамікою або нержавійкою, що веде до зайвих витрат і головного болю.

Керамічні димарі один з кращих варіантів, але відрізняється своєю дорожнечею та складністю монтажу.

Димарі з нержавіючої жаростійкої сталі завоювали ринок з особливим розмахом. Насамперед залучають своєю ціною та різноманітністю запропонованих варіантів. Крім вибору широкого робочого діапазону температур від 250°C до 800°C, є вибір діаметра та форми: круглої від 100ммØ до 400ммØ та овальної, під ваші розміри. Вони зручні в монтажі, являють собою набірні сегменти з одностінних труб або утеплених сендвіч-труб, що збираються принципом "труба в трубу".

Окрім самих труб виробники пропонують і комплектуючі: трійники, ревізії, коліна з різним кутом нахилу, конуси, грибки, кагли, скоби, хомути, кронштейни, кільця під розтяжки, підставки, іскрогасники, флюгери та багато іншого. Що дозволяє самому вибрати потрібні труби та комплектуючі до них відштовхуючись від характеристик вашого опалювального пристрою та, якщо ви впевнені у своїх силах, здійснити монтаж.

"Майстер пічник" пропонує широкий асортимент труб та комплектуючих до них із нержавіючої сталі за ціною виробника. У нас ви можете отримати консультацію щодо димоходів і опалювальних приладів. Також наші сертифіковані фахівці надають послуги з професійного монтажу димоходів усіх типів. Працюємо тільки за договором з офіційною гарантією на всі проведені роботи.

"Майстер пічник" - є офіційним представником групи компаній з опалювальних приладів в Одесі та Одеській області.

Ми даємо офіційну гарантію на всю реалізовану продукцію.

Здійснюємо доставку по всій території України.