Меню  
Your Cart  

Продаж та доставка димоходів, камінів, печей, аксесуарів по Україні.

Каміни та печі RSS-канал

08 Jun Професійне встановлення камінів в Одесі!
0 3819
Камін - це не лише джерело тепла, а й справжній символ затишку та комфорту у будинку. Якщо ви живете в Одесі та мрієте про справжній камін, то звернутися до «Майстер Пічник» – це правильне рішення. Ту..
07 Mar Монтаж камінів в Одесі
0 1279
Пропонуємо послуги з монтажу камінів в Одесі та області.Монтаж камінів "під ключ" - це прорахунок, продаж та встановлення димоходу, підбір та продаж топки, монтаж теплоізоляційного короба, розведення ..
04 Apr Сучасні сталеві каміни
0 1116
З появою стилю хай-тек в інтер'єрі виникла потреба в оновленому баченні опалювальних приладів. Виробники, йдучи в ногу з часом, і навіть трошки випереджаючи його, стали пропонувати топки та каміни нем..
10 Mar Каміни бренду Jotul
0 1422
Не дивлячись на півторавіковий досвід у виробництві камінів норвезька компанія Jøtul відповідає сучасним тенденціям та потребам своїх клієнтів. Напрацювавши колосальний досвід у виробництві опалювальн..
21 Feb Які можуть бути димарі для каміна?
0 1733
Коли ви вже вибрали камінну топку або зважилися на відкритий камін та затвердили дизайн проект із розташуванням та облицюванням. І здавалося, що найскладніший етап пройдено, залишається головне завдан..
17 Feb Переваги чавунних камінних топок
0 1345
Головним атрибутом заміського будинку завжди вважався камін: великий, солідний, цегляний. Адже так приємно провести холодний зимовий вечір біля теплого каміна, спостерігаючи за грою полум'я і насолодж..
Показано з 1 по 6 із 6 (1 сторінок)