Останнім часом набрала популярності встановлення камінних топок з чавуну або стали замість класичної цегляної.

Це зручно, естетично, надійно, довговічно та безпечно, адже сучасні топки обладнані скляними дверцятами, що запобігає попаданню іскор, диму, кіптяви до приміщення. І ви відчуваєте себе у комфорті, безпеці, а головне у теплі.

Але трапляюся випадки коли в будинку не передбачено ні газове опалення, ні котельні під твердопаливні котли і напруги не достатньо для опалення кондиціонерами, а одного каміна не вистачає для комфортного обігріву всієї площі.

У нашому інтернет-магазині представлені каміни з водяним контуром, які забезпечать теплом весь будинок. Принцип роботи такого каміна такий же як і у твердопаливного котла, тільки не вимагає окремої котельні і виглядає на багато естетичніше, як звичайний камін тільки з підключенням до системи водяного опалення. Пристрій являє собою топку, фанеровану шамотом, вермикулітом або чавунними пластинами для кращої тепловіддачі, зі змійовиком або "сорочкою" по яких проходить теплоносій, нагрівається і за допомогою циркуляції передає тепло батареям, а ті в свою чергу приміщенням.

Щоб система опалення була ефективною потрібно відразу вибирати камін підходящий під опалювальну площу, враховуючи вимоги до його встановлення, матеріал з якого виготовлена ​​топка та його експлуатаційні характеристики.

Якщо ви задумалися про встановлення каміна з водяним контуром, то замість самостійного підбору та монтажу віддайте перевагу спеціалістам з опалювальних систем. Адже, крім монтажу топки, потрібно передбачити наявність датчиків контролю рівня води в системі і температури, підривного клапана, термозахисту, а у разі примусової циркуляції теплоносія, насоса.

З недоліків можна назвати складність та дорожнечу матеріалів та монтажу, але в цілому система каміна з водяним контуром швидко себе виправдовує зручністю, комфортом, безпекою та довговічністю.

Якщо ви рідко приїжджаєте на дачу або заміський будинок у зимовий період і переживаєте про цілісність системи при низьких температурах, то як теплоносій можна використовувати антифриз, що убереже вас від неприємних сюрпризів.

Купуючи каміни з водяним контуром у нашому інтернет-магазині, ви отримуєте відмінну якість за цінами виробників.

Також ми допоможемо підібрати комплектуючі до каміна, димохід, теплоізоляцію, супутні витратні матеріали, організувати доставку, монтаж та забезпечити гарантійне та постгарантійне обслуговування.

Інтернет-магазин "Майстер Пічник" - є офіційним представником групи компаній з опалювальних приладів в Одесі та Одеській області.

Ми даємо офіційну гарантію 25 років на всю реалізовану продукцію.

Здійснюємо доставку по всій території України.