Дров'яні печі Jøtul настільки популярні, що навіть у віддалених норвезьких селищах жодна хатинка без них не обходиться.

І вся справа в якості, безпеки та широкому спектрі моделей виробів печей. Так компанія Jøtul своєю опалювальною продукцією займає усі цінові ніші. Адже печі Jøtul можна придбати від 500 € у стилі рустикаль і до 6000 € у сучасному дизайні з панорамним склінням.

Користуючись великим досвідом компанія Jøtul виготовляє печі, роблячи акцент не тільки на зовнішньому вигляді опалювальних приладів, а в першу чергу контролює якість лиття, збирання та безпеки подальшої експлуатації. Так печі Jøtul залишаються безпечними в експлуатації навіть для дітей та домашніх тварин.

Перевагою печей Jøtul, що окремо стоять, є можливість їх установки в будь-якому зручному місці приміщення, як у пристінному варіанті, в кутовому і навіть у центрі кімнати. А термостійкий чавунний корпус дозволяє покрити його емаллю будь-якого кольору, що пропонує виробник, від білого і слонової кістки до коричневого і чорно-синього.

На відміну від камінних топок печі є завершеною конструкцією і не вимагають додаткових витрат на облицювання і облагородження. Це скорочує не лише витрати, але й час на встановлення печі та монтаж опалювальної системи загалом.

А якщо врахувати, що деякі моделі передбачають варильну поверхню, то наявність печі Jøtul має бути обов'язковою на вашій дачі або в невеликому заміському будинку.

Купуючи Jøtul печі в нашому інтернет-магазині, менеджери допоможуть вам підібрати димохідні труби в колір емалі вашої майбутньої печі. Також ми пропонуємо підбір комплектуючих до пічок, доставку, монтаж, гарантійне та постгарантійне обслуговування.

Здійснюємо доставку по всій території України.

Наш інтернет-магазин "Майстер Пічник" - є офіційним представником компанії Jotul в Одесі та Одеській області.

Ми даємо офіційну гарантію 25 років на всю реалізовану продукцію Jøtul.