Стандартна конструкція приставного димоходу досить проста та зручна в монтажі. Знаючи всі необхідні комплектуючі, можна порахувати вартість димоходу у нас на сайті в розділі Димарі.

Труба для димоходу може бути одностінною або утепленою (труби-сендвіч). Труби використовуються для набору основного каналу. Може бути довжиною 1 метр, 0,5 м та 0,25 м. Виготовляється з різних марок сталі та в різній товщині металу.

Трійник для димоходу – необхідний для з'єднання вертикальної та горизонтальної ділянок димового каналу. Стандартний трійник виготовляється з кутом 87 і 45. Під замовлення виготовляємо трійники з будь-яким необхідним кутом (за кресленням), а також з додатковою ревізійною врізкою для зручності прочищення димоходу.

Ревізія для димоходу – елемент димоходу з люком для прочищення та крапельником для відведення конденсату.

Коліно для димоходу – або відвід для димоходу – виготовляються у стандарті під кутом 45˚ та 90˚. Відводи необхідні зміни напряму димового каналу, обходу схилу покрівлі, крокв та іншого.

Конус для димоходу - використовується для встановлення на оголовку димоходу, щоб закрити теплоізоляцію від вологи на трубах-сендвіч.

Грибок для димоходу – призначений для захисту димового каналу від вологи, снігу, листя та іншого. Може бути одностінний - встановлюється в конус або термо - для установки на трубу, що утеплює, без конуса.

Дефлектор – (волпер) призначений для покращення зворотної тяги за сильного бокового вітру. Встановлюється на конус замість грибка.

Іскрогасник – грибок, обтягнутий металевою сіткою для встановлення на димарі для додаткової пожежної безпеки. Встановлюється на конус замість грибка.

Кагла для димаря – поворотна заслінка необхідна для регулювання тяги в димарі.

Скоба для димоходу – елемент для кріплення димоходу до стіни.

Розвантажувальна платформа – (розвантаження для димоходу) необхідна для розподілу ваги вертикальної ділянки димового каналу як опорний майданчик.

Кронштейн – використовується для кріплення до стіни димоходу або розвантажувальної платформи.

Окапник, розетта – декоративні накладки у вигляді каблучок.

Кільце під розтяжку – спеціальна скоба з петлями для кріплення розтяжок до оголовка димоходу.